Kumlu İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://kumluimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Fevzi Çakmak Mah. Sami Oytun cad. Kumlu Ortaokulu binası yanı Kumlu/HATAY
VİZYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan, din ve milli, öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MİSYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, milli mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, sorunlara çözebilen, topluma önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olabilmektir.
BAŞARILAR : 2015/2016 Eğitim öğretim yılında 7 sınıfımız teog başarı ortalamasında tüm derslerde ilçe birinci olduk. yerleştirmede hatay en güzel liselerine öğrenci gönderdik.

Saatler : 08:20 Başlama saati 14:50 Bitiş Saati
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ilçe içi servise ihtiyaç duyulmamıştır.
Ulaşım : Hatay Merkeze 45 Km Kırıkhan 23 Km Reyhanlı 20 km
Yerleşim Yeri : Kumlu /Hatay
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzun Halı Sahası Mevcuttur.